
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 szczypta soli
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
50
g migdałów, w płatkach
lub 50 g migdałów, blanszowanych - 2 jajka
- 200 g serka kremowego śmietankowego
- 100 g mleka
- 100 g mąki pszennej
- 30 g brązowego cukru
- olej kokosowy do smażenia
- 200 g serka homogenizowanego, waniliowego do podania
- owoce leśne, mieszane, świeże (np. jeżyny, jagody, maliny itp.), ilość do podania
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 812 kcal / 3400 kJ
- Białko
- 47.5 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Węglowodany
- 82.7 g
- Błonnik
- 6.2 g