Thunfisch-Spaghetti

Thunfisch-Spaghetti

4.4 4.4K oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Wasser
    1750 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Spaghetti
    500 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Thunfisch, in Lake (Bruttogew. 195 g), abgetropft
    1 Dose
  • Sahne
    100 g
  • Mehl
    20 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 gestr. TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Parmesan zum Garnieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 770 kcal / 3220 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 94 g
Błonnik 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...