Urządzenia i Akcesoria
Mashed Potatoes (Peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)800 g
-
water1100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
milk to taste60 - 80 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
698.3 kJ /
166.9 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cooking White Rice
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
White Bread
3 godz.
Lime and Lemonade
5 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Basmati Rice
35 min
Steamed Rice
25 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min