Urządzenia i Akcesoria
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)180 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves4
-
olive oiltruffle oil plus extra for serving40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
mixed fresh mushrooms sliced if large300 g
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
white wine100 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves plus extra for serving3 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
-
dried tagliatelle320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.5 g
Kalorie
4464 kJ /
1071 kcal
Tłuszcz
72 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min