Urządzenia i Akcesoria
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)180 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves4
-
olive oiltruffle oil plus extra for serving40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
mixed fresh mushrooms sliced if large300 g
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
white wine100 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves plus extra for serving3 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
-
dried tagliatelle320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.5 g
Kalorie
4464 kJ /
1071 kcal
Tłuszcz
72 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Brak ocen
Spaghetti Vongole
40 min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min