![Fillet with Rice, Almonds and Cranberries Fillet with Rice, Almonds and Cranberries](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/115f46e0-a3c8-40ae-b13d-6f5d08b6ffa9/Derivates/da6648cb-3940-4ec2-8350-a5b3dd616038.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice
- 285 g basmati rice
- 765 g water
- 225 g coconut milk
- 225 g chicken stock
- 1 tsp turmeric, dried, ground
- 1 tsp salt, to taste
- 45 g butter, salted, in pieces
- 100 g almonds, flaked, toasted
- 60 g cranberries, dried
Sauce, Asparagus and Fillet
- 700 g tomatoes, ripe, quartered
- 10 basil leaves, fresh, large
- 2 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 15 g sugar
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 1 beef tenderloin (approx. 850-1135 g)
- 2 tsp black pepper, freshly ground
- 115 g butter, salted, room temperature
- 255 g asparagus, trimmed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3962 kJ / 947 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1566 mg
Alternatywne przepisy
Low Carb Cranberry Sauce
20 Min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Squid Ink Pasta
1h
Parmesan Stock Cubes
35 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 godz. 10 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Sangria
10min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min