Urządzenia i Akcesoria
Seafood rice
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
clams400 g
-
whole unpeeled prawns300 g
-
water800 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned200 g
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
rice350 g
-
parsley, fresh chopped2 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
white wine150 g
-
orange juice50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.02 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
14.79 g
Węglowodany
52.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Hot Chocolate
10 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Jamaican carrot juice
15 min
Baked spinach and eggs
35 min
Apple and pear detox juice
10 min
Spring greens
10 min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.