Urządzenia i Akcesoria
Seafood rice
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
clams400 g
-
whole unpeeled prawns300 g
-
water800 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned200 g
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
rice350 g
-
parsley, fresh chopped2 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
white wine150 g
-
orange juice50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.02 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
14.79 g
Węglowodany
52.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Miso soup, Sake seafood with rice
1h 5min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Steamed Button Mushrooms
35min
Seafood Rice
1h 15min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Russian salad
1h 15min
Potato goulash
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Seafood Pizza
2h 45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min