Urządzenia i Akcesoria
Seafood rice
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
clams400 g
-
whole unpeeled prawns300 g
-
water800 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned200 g
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
rice350 g
-
parsley, fresh chopped2 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
white wine150 g
-
orange juice50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.02 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
14.79 g
Węglowodany
52.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Asparagus cream soup
30 min
Fruit Ice Cream
5 min
Strawberry milkshake
5 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Guinean prawns
25 min
Noodle soup
35 min
Yellow rice with chicken
40 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Russian salad
1 godz. 15 min
Potato goulash
1 godz.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Nut bolognese
35 min