
Urządzenia i Akcesoria
蛋挞
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
24 块
Składniki
挞皮
-
糖粉60 克
-
无盐牛油 ,冷藏,切丁(1公分)200 克
-
面粉 额外准备洒粉用370 克
-
蛋1 个
-
盐1 小撮
-
香草精1 茶匙
-
面粉 洒粉用
内陷
-
糖粉120 克
-
水350 克
-
淡奶100 克
-
蛋 ,A型5 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Kalorie
178 kcal /
745 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

人气烘培甜点
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy