![Focaccia ai 4 formaggi Focaccia ai 4 formaggi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dbe7004f-5d43-4a31-9b48-44d92c02f2a8/Derivates/8aa9f770-a853-428a-9111-08fdaaacf815.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 80 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 120 g di acqua
- 270 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 70 g di Gorgonzola a tocchetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panzerotti alla romana
55 dk
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Pizza ai quattro formaggi
1 godz. 40 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia primavera
3h
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min