Focaccia ai 4 formaggi

Focaccia ai 4 formaggi

3.9 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 80 g di mozzarella per pizza a pezzi
  • 50 g di olio di oliva
  • 120 g di acqua
  • 270 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 80 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 70 g di Gorgonzola a tocchetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 386 kcal / 1618 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...