Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de grenetina en polvo
- 120 g de agua
-
1000
g mango, congelado
lub 1000 g de mango, en almibar - 50 g de azúcar
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de elote
20 min
Sopa de poro y papa
30min
Malteada de brownie de chocolate
35 min
Sopa fría de aguacate
5 min
Sopa de frijol y bolitas de masa
1óra
Pannacotta tropical
1óra
La Pavlova despeinada
4 godz.
Soufflé de maracuyá
35 min
Mousse de chocolate
1óra
Mousse de mamey
2óra
Malteada de pay de banoffee
15 min
Pay de limón express
15 min