Urządzenia i Akcesoria
Mousse de mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
12 porciones
Składniki
-
20 g de grenetina en polvo
-
120 g de agua
-
1000 g de mango1000 g mango, congelado
-
50 g de azúcar
-
200 g de crema (min 30% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
1 g
Kalorie
521 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mousse de cilantro
2 godz. 20 min
Babarois de menta con chocolate
4 godz. 50 min
Mantequilla de romero y tomillo
20 min
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3 godz. 40 min
Agua de Horchata
10 min
Mousse de mamey
2 godz.
Nieve de guanábana y mango
5 godz.
Gelatina de mango
15 min
Pay de nuez con chocolate
1 godz. 10 min
Crème brûlée de café TM6
15 min
Nieve de frutas
10 min
Helado de canela
12 godz.