Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 371.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa TM6
15 Min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 dk
Salsa Bernesa TM6
20 dk
Filete Wellington
14h
Huevos pochados
25 min
Bisque de langosta
45 dk
Salsa holandesa
15 Min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2h 20min
Ensalada César
10 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 Std. 5 Min
Hamburguesa trufada
40 dk
Salsa holandesa rápida
10 Min