
Urządzenia i Akcesoria
Huevos benedictinos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
Espárragos al vapor
-
1500 g de agua
-
300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
-
4 rebanadas de pan brioche, ver receta
-
mantequilla sin sal la suficiente para tostar
-
200 g de salmón ahumado
-
4 huevos pochados, ver receta
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
380.5 kcal /
1598 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
371.2 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk