Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 371.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada César
15 min
Salsa holandesa
15 min
Aderezo de ajo a las finas hierbas
5 min
Sal roja
5 min
Margarita con escarcha de cítricos
30min
Salsa holandesa rápida
10 min
Huevos pochados
25 Min
Bisque de langosta
45 min
Ensalada César con chipotle
30min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min
Salsa holandesa TM6
15 min
Huevos a la cazuela
40 min