Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de alitas de pollo cortadas en dos, sin la punta, salpimentadas
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de salsa barbacoa
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1970 kJ / 471 kcal
- Białko
- 46.8 g
- Węglowodany
- 5.06 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 0.26 g
Alternatywne przepisy
Alitas de pollo con tomate
50min
Costillas al vino con arroz
1h
Hot crunchy wings (Alitas de pollo picantes crujientes)
2u. 40min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Alitas adobadas en salsa
35 Min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Alitas de pollo con salsa de soja, miel y limón
1h 10min
Alitas de pollo estilo cajún
50min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35 Min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30min
Conejo al ajillo con setas
40min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h