Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Závitky
- 4 filety tresky
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 4 plátky uzeného lososa
- 1 polévková lžíce másla
- 400 gramů bílého vína, suchého
- 70 gramů cibule, na čtvrtky
- 70 gramů mrkve, na kousky
- 3 černého pepře, celého
- 1 bobkový list, sušený
Česneková omáčka
- 60 gramů másla
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce citrónové kůry
- 1 stroužek česneku
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1471 kJ / 351 kcal
- Białko
- 40.38 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 17.28 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 Min
Penne se slávkami
1h 5min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 Min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Zelné knedlíky
36 min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12h 15 min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 Min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 Std.
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 Min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min