Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů krevet, vyloupaných
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 ½
čajové lžičky bramborového škrobu
lub 1 ½ čajové lžičky kukuřičného škrobu - 1 ½ čajové lžičky cukru
- 500 gramů vody
- 100 gramů jarní cibulky, na kousky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thajská polévka s krevetami
30min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Brak ocen
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Jarní závitky
30min
Polévka Tom Yum
15min