Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů krevet, vyloupaných
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 ½
čajové lžičky bramborového škrobu
lub 1 ½ čajové lžičky kukuřičného škrobu - 1 ½ čajové lžičky cukru
- 500 gramů vody
- 100 gramů jarní cibulky, na kousky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polévka Tom Yum
15min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Rychlá asijská hovězí polévka
40 min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Tiramisu s malinami
2 Std. 10 Min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 Std. 15 Min
Krvavá Mary
5min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15 min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Svěží džus pro zářivou pleť
10 Min