Urządzenia i Akcesoria
Cocktail al caffè espresso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
5 bicchieri
Składniki
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
50 g di liquore al caffè40 g di Rum scuro
-
150 g di latte intero
-
2 caffè espresso freddi (circa 70 g)
-
50 g di caramello liquido
-
1 ½ cucchiaio di cacao amaro in polvere (opcjonalnie) + q.b. per decorare
-
300 g di cubetti di ghiaccio
-
cacao amaro in polvere (opcjonalnie) q.b. per decorare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Sód
58.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
903.2 kJ /
215.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Coppetta al caffè
2 godz. 15 min
Granita di yogurt con frutta fresca
20 min
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Sciroppo all'ananas
30 min
Caffè Astoria
10 min
Mai tai
10 min
The Bronx
10 min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55 min
Gelato allo yogurt di soia (vegan)
10 godz. 20 min
Bon bon gelato
5 godz.
Succo detox antiossidante
10 min
Granita al cetriolo e Gin
45 min