Urządzenia i Akcesoria
Cocktail al caffè espresso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
5 bicchieri
Składniki
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
50 g di liquore al caffè40 g di Rum scuro
-
150 g di latte intero
-
2 caffè espresso freddi (circa 70 g)
-
50 g di caramello liquido
-
1 ½ cucchiaio di cacao amaro in polvere (opcjonalnie) + q.b. per decorare
-
300 g di cubetti di ghiaccio
-
cacao amaro in polvere (opcjonalnie) q.b. per decorare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Sód
58.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
903.2 kJ /
215.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Sorbetto all'arancia e spumante
8 godz. 20 min
Parfait Piña Colada
1 godz. 30 min
Freakshakes al tiramisù
10 min
Caffè Astoria
10 min
Proibition punch
10 min
Cioccolata calda alla cannella
15 min
Cioccolata chai
25 min
Latte caldo al caramello
25 min
Paperino
10 min
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45 min
Cioccolata calda al caffè
15 min
Succo d'arancia, papaya e chiodi di garofano
10 min