
Urządzenia i Akcesoria
Cocktail al caffè espresso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
5 bicchieri
Składniki
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda200 g
-
di Rum scuro40 g
-
di latte intero150 g
-
caffè espresso freddi (circa 70 g)2
-
di caramello liquido50 g
-
di cacao amaro in polvere (opcjonalnie) + q.b. per decorare1 ½ cucchiaio
-
di cubetti di ghiaccio300 g
-
cacao amaro in polvere (opcjonalnie) q.b. per decorare
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Kalorie
215.9 kcal /
903.2 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
10.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Sód
58.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocktails
11 Przepisów
Włochy
Włochy