Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed and rosemary crispbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Raisins
Brak ocen
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Moroccan-spiced Butter
1 godz. 30 min
Banana Split
45 min
Plain Yoghurt
14 godz.
Coconut Yoghurt
13 godz. 20 min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 godz. 30 min
Avocado Ice Cream
4 godz. 15 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Chocolate Mousse Ice Cream
3 godz.