Urządzenia i Akcesoria
Chocolate chip gluten-free loaf
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
14 slices
Składniki
-
butter, unsalted softened, plus extra for greasing80 g
-
gluten-free flour, all-purpose240 g
-
cornstarch50 g
-
caster sugar150 g
-
xanthan gum (optional)1 tsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
Greek yoghurt200 g
-
eggs2
-
chocolate chips100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.2 g
Kalorie
956 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Chia Coconut Bread
2 godz. 40 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Mighty mouse balls
1 godz. 15 min
Gluten free flour mix
10 min
Cashew and Banana Muffins
35 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.