Urządzenia i Akcesoria
Chocolate chip gluten-free loaf
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
14 slices
Składniki
-
butter, unsalted softened, plus extra for greasing80 g
-
gluten-free flour, all-purpose240 g
-
cornstarch50 g
-
caster sugar150 g
-
xanthan gum (optional)1 tsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
Greek yoghurt200 g
-
eggs2
-
chocolate chips100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.2 g
Kalorie
956 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 Std.
Banana Nice cream
5 Min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 Std. 5 Min
Steamed Carrot Cake
Keine Bewertungen
Creamy Feta Dip
5 Min
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 Std.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min
Coconut and Papaya Popsicles
4 Std. 10 Min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Hokkaido Cupcakes
45 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min