Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 g water
- 1 quince, peeled, cored and cut into 6-8 wedges (see Tips)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 70 g raw sugar
- 70 g hazelnuts
- 4 egg whites
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g brown rice flour
- 60 g soy milk (see Tips)
- 1 ½ tbsp honey, warmed (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 925.6 kJ / 220.4 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 36.6 mg
Alternatywne przepisy
Black forest pavlova stack
5h 30 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Basil pesto
10min
Marzipan
10min
Wholegrain scones
30 min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Almond shortcrust pastry
35 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20 min
Healthy chocolate mousse
10min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Orange and almond cake
2h 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h