![Carpaccio von gebratenem Rinderfilet Carpaccio von gebratenem Rinderfilet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C748A65B-FFF1-4D93-B68F-04F454F01398/Derivates/4DC27509-2208-41F3-94C7-64BCB50332BC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Rotwein, trocken
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 EL Oregano
- 1 TL Rosmarin
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rinderfilet
- Öl zum Braten
- Feldsalat zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 871 kJ / 208 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Graved Lachs
48 godz.
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Garnelencocktail
30min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Rindfleisch-Tatar
30min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Riesengarnelen in Cognac
20 min