Carpaccio von gebratenem Rinderfilet

Carpaccio von gebratenem Rinderfilet

4.6 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Rotwein trocken
    200 g
  • Balsamico, dunkel
    30 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
    50 g
  • Oregano
    1 EL
  • Rosmarin
    1 TL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    3 Prisen
  • Rinderfilet
    400 g
  • Öl zum Braten
  • Feldsalat zum Garnieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 208 kcal / 871 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...