
Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Rotwein trocken200 g
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen50 g
-
Oregano1 EL
-
Rosmarin1 TL
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen3 Prisen
-
Rinderfilet400 g
-
Öl zum Braten
-
Feldsalat zum Garnieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
208 kcal /
871 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy