Urządzenia i Akcesoria
栗子蘋果培根濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
培根片 (約50克)3 片
-
洋蔥 切大塊200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切大塊100 克
-
西洋芹 去皮,切大塊100 克
-
油20 克
-
蘋果 去皮、去核,切丁250 克
-
去皮熟栗子200 克
-
新鮮百里香葉1 大匙
-
雞高湯700 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.2 g
Kalorie
702 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
母親節親子下廚樂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan