Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 片 培根片 (約50克)
- 200 克 洋蔥 ,切大塊
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切大塊
- 100 克 西洋芹 ,去皮,切大塊
- 20 克 油
- 250 克 蘋果 ,去皮、去核,切丁
- 200 克 去皮熟栗子
- 1 大匙 新鮮百里香葉
- 700 克 雞高湯
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 702 kJ / 167 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 3.9 g