Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente cortada en trozos (y algo más para untar el molde)
- 80 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 180 g de azúcar
- 4 huevos
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de cacao puro en polvo
- 100 g de nueces pacanas peladas
- 200 g de cerezas deshuesadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2215 kJ / 530 kcal
- Białko
- 9.11 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Tłuszcz
- 32.85 g
- Błonnik
- 3.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de requesón y fresas
6 Std. 20 Min
Roscón de rosas
4hod.
Tarta colibrí (Hummingbird layer cake)
4hod.
Tiramisú con té matcha y fresas
4h 20min
Bollos de nata con crema de avellana
4h 50 min
Tarta de merengue y fresas
1hod. 10min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Pizza caprichosa
2 Std. 40 Min
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2h 20min
Tarta de frutas de verano
5h
Cocas de Valldemossa
1h 50 min
Bizcocho de coco
45 min