Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente cortada en trozos (y algo más para untar el molde)
- 80 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 180 g de azúcar
- 4 huevos
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de cacao puro en polvo
- 100 g de nueces pacanas peladas
- 200 g de cerezas deshuesadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2215 kJ / 530 kcal
- Białko
- 9.11 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Tłuszcz
- 32.85 g
- Błonnik
- 3.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta rayada
3 Std.
Bizcocho de calabacín
1 Std. 30 Min
Tarta de cerezas y albaricoques
1 Std.
Tarta de cerezas
2 Std.
Tarta de Santiago
1 Std. 10 Min
Cake de chocolate con jengibre confitado y cremoso de anís (Sergio y Javier Torres)
8 godz.
Tarta huerto de zanahorias
1 Std.
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1 Std. 30 Min
Bizcocho con melocotón y dulce de leche
1 Std. 20 Min
Cheesecake de vainilla horneado
13h 20min
Tarta de chocolate y fresas
2 Std. 15 Min
Bretzel
1 Std. 15 Min