Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de leche
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para untar el molde)
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de nueces peladas (troceadas a mano)
- 50 g de pepitas de chocolate
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 562 kJ / 134 kcal
- Białko
- 4.06 g
- Węglowodany
- 17.69 g
- Tłuszcz
- 5.25 g
- Błonnik
- 1.59 g
Alternatywne przepisy
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Galletas tres chocolates
1 Std. 10 Min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Caracolas de canela
2h
Brioche danés (Brunsviger)
2h
Galletas sándwich de avena con chocolate
50 min
Galletas de mantequilla de cacahuete
30 min
Galletas de leche condensada y dos chocolates
30 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Galletas danesas
35 min
Magdalenas de nata
1h
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 Std. 15 Min