Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de leche
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para untar el molde)
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de nueces peladas (troceadas a mano)
- 50 g de pepitas de chocolate
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 562 kJ / 134 kcal
- Białko
- 4.06 g
- Węglowodany
- 17.69 g
- Tłuszcz
- 5.25 g
- Błonnik
- 1.59 g
Alternatywne przepisy
Magdalenas de nata
1h
Brioche de chocolate y avellana
2 Std. 20 Min
Galletas sándwich de avena con chocolate
50min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45 min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3u. 35min
Brownie marmolado
40min
Cookies de chocolate y nuez
1h 15min
Cake de limón con glaseado blanco
1h 15min
Caracolas de canela
2 Std.
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Galletas de mantequilla de cacahuete
30min
Cookies brownie de chocolate
1h 15min