Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de mijo en grano
- 200 g de trigo sarraceno en grano
- 30 g de psyllium
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 420 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 80 g de nueces peladas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9684 kJ / 2317 kcal
- Białko
- 64.47 g
- Węglowodany
- 387.18 g
- Tłuszcz
- 63.78 g
- Błonnik
- 62.17 g
Alternatywne przepisy
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min