Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mantequilla
- 80 g de vinagre balsámico
- 1 ½ cdita de azúcar
- 35 g de mantequilla, en cubos y a temperatura ambiente
Espárragos
- 500 g de agua
- 150 g de espárragos, limpios
- 1 cdita de sal gruesa
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Puré de camote
40 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Ensalada de coles de bruselas
35 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Puré de betabel
1h
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Papas al horno
1h
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min