Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mantequilla
- 80 g de vinagre balsámico
- 1 ½ cdita de azúcar
- 35 g de mantequilla, en cubos y a temperatura ambiente
Espárragos
- 500 g de agua
- 150 g de espárragos, limpios
- 1 cdita de sal gruesa
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Pasta con camarones
35min
Camarones al ajillo
25 Min
Ensalada de coles de bruselas
35min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 Min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 Min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Guarnición de papas
30 Min
Camarones al mojo de ajo
20min