Manojos de ejotes y papas al vapor

Manojos de ejotes y papas al vapor

4.9 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 600 g de papas peladas y en cubos (3 cm)
    600 g de papas cambray, medianas
  • 200 - 300 g de ejotes sin tallos
  • 8 - 16 rebanadas de tocino ahumado
  • 80 - 100 g de mantequilla sin sal
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • 1 - 2 cditas de hojas de tomillo fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porciones

Sód 4512 mg
Białko 31 g
Kalorie 4939 kJ / 1176 kcal
Tłuszcz 175 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 85 g
Węglowodany 117 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...