Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de agua
- 600 g de papas, peladas, en cubos (1 cm)
- 1 cdita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 453 kJ / 108.3 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 395.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Puré de papas
50min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Papas Anna
1h
Arroz blanco con verduras
40min
Tortas de papa alemanas
45min
Papas al horno
1h
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35min
Fetuccini a la crema
30min
Papas con chorizo
40min