
Urządzenia i Akcesoria
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
12 kawałków
Składniki
-
cukru200 g
Kruche ciasto
-
mąki pszennej400 g
-
masła zimnego, pokrojonego na kawałki250 g
-
żółtek5
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
Masa serowa
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki125 g
-
cukru200 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
twarogu, półtłustego pokrojonego na kawałki1000 g
-
jajka3
-
skrobi ziemniaczanej50 g
Wierzch ciasta
-
białek5
-
wiórków kokosowych50 g
-
brzoskwiń, z puszki (1 puszka), odsączonych z zalewy, pokrojonych na 3-4 cm kawałki450 - 500 g
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
830.8 kcal /
3476.1 kJ
Białko
22.9 g
Tłuszcz
50.9 g
Węglowodany
72.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
30.2 g
Sód
702.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE CIASTA
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sernik Izaura
2 godz.
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8 godz.
Sernik rosa
1 godz. 30 min
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15 godz.
Ciasto pleśniak
3 godz. 15 min
Klasyczny jabłecznik
1 godz. 30 min
Sernik królewski
4 godz. 35 min
Sernik krakowski
4 godz. 55 min
Karpatka
5 godz.
Sernik kokosowo-czekoladowy
10 godz. 25 min
Sero-makowiec
9 godz. 40 min
Sernik gotowany
7 godz. 40 min