Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di farina
- 500 g di latte
- 2 uova (da 60 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 389 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse al cioccolato per copertura
20 Min
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45 Min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5 godz. 20 min
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min
Praline al cioccolato
1 Std. 25 Min
Crema Bimby ® al pistacchio
50 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Crema Bimby ® alla nocciola
50 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente (TM6)
45 Min
Crema Bimby ®
45 Min