
Urządzenia i Akcesoria
Ciambella di zucca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 fette
Składniki
-
300 g di polpa di zucca mondata e a tocchi
-
200 g di zucchero
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
3 uova
-
300 g di farina tipo 00
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
80 g di burro morbido a pezzi
-
60 g di amaretti sbriciolati
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
333 kcal /
1393 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
54.5 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy