
Urządzenia i Akcesoria
Crostata di mele
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 porzioni
Składniki
Pasta frolla
-
di burro morbido a pezzi130 g
-
di farina300 g
-
uovo1
-
tuorlo d'uovo1
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero100 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
Ripieno
-
di mandorle70 g
-
di latte100 g
-
di burro morbido a pezzi50 g
-
uovo1
-
di farina50 g
-
di zucchero100 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero vanigliato1 bustina
-
mele golden, sbucciate e a fette sottili2
-
di pinoli30 g
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 12 porzioni
Kalorie
4432 kcal /
18552 kJ
Białko
88.8 g
Tłuszcz
228 g
Węglowodany
540 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy