Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di olive taggiasche denocciolate
- ¼ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
Alternatywne przepisy
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Panzanella di pane multicereali
5h 20min
Patè al formaggio di capra
10 min
Carciofini sott'olio
721 Std. 20 Min
Crema spalmabile di funghi
35min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Concentrato di pomodoro
10 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min