Paté di olive

Paté di olive

4.7 85 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni

Składniki

  • 200 g di olive taggiasche denocciolate
  • ¼ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 90 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 163 kcal / 682 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...