Urządzenia i Akcesoria
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Zucker80 g
-
Vanilleschote½
-
Mandeln100 g
-
Butter25 g
-
Milch550 g
-
Ei1
-
Bittermandelaroma2 Tropfen
-
Speisestärke25 g
-
Salz1 Prise
-
300 g Himbeeren, TK, aufgetaut und abgetropftHimbeeren, frisch300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1860 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kokosmousse
40 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 godz.
Erdbeermousse
4 godz. 15 min
Joghurt-Kokos-Creme
20 min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1 godz. 10 min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2 godz.
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 godz.
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min
Mango-Tiramisu
15 min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 min