Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren

Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren

4.1 54 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 Stück

Składniki

  • Johannisbeeren
    150 g
  • Gelierzucker 1:1
    40 g
    40 g Zucker
  • Baisergebäck
    40 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 1 g
Kalorie 680 kJ / 162 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...