Urządzenia i Akcesoria
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 Stück
Składniki
-
Johannisbeeren150 g
-
40 g ZuckerGelierzucker 1:140 g
-
Baisergebäck40 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
680 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Battenbergkuchen
2 godz.
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1 godz. 40 min
Eton Mess
4 godz. 20 min
Erdbeer-Blanc-Manger
13 godz.
Panna Cotta mit Honigmelone
5 godz. 15 min
Johannisbeermousse
2 godz. 25 min
Schoko-Minz-Trüffel
1 godz. 30 min
Karamell-Apfel-Tarte
1 godz. 15 min
Crème-brûlée-Äpfel
45 min
Schoko-Orangen-Trüffel
1 godz. 35 min
Apfel-Trifle mit Zimt-Crunch
3 godz. 25 min
Aprikosen-Marzipan-Konfekt
1 godz.