Urządzenia i Akcesoria
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 Stück
Składniki
-
Johannisbeeren150 g
-
40 g ZuckerGelierzucker 1:140 g
-
Baisergebäck40 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
680 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème-brûlée-Äpfel
45 Min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 Std. 30 Min
Eton Mess
4 Std. 20 Min
Rhabarber-Eis
8 Std. 45 Min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2 Std. 25 Min
Stachelbeer-Cupcakes
1 Std.
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Rhabarber-Parfait
8 Std. 50 Min
Lavendelcreme
5 Std.
Johannisbeermousse
2 Std. 25 Min
Rhabarber-Trifle
20 Min
Rhabarber-Minz-Cocktail
2 Std.