Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brownie
- 100 g de nueces
- 100 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 100 g de azúcar
- 50 g de harina
- 3 huevos
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
Toffee con mantequilla salada
- 100 g de azúcar morena
- 100 g de mantequilla con sal
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 20 g de caramelo líquido
- 1 cucharadita de jugo de limón recién exprimido
- hojuelas de sal, para espolvorear
Cobertura de chocolate
- 200 g de chocolate amargo
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1407 kJ / 337 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake de chocolate blanco
16 Std.
Betún de ganache de chocolate
12h
Corona de chocolates
1 Std. 30 Min
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2 Std.
Diamantes de chocolate
1 Std.
Pastel avellanado crispie
3h
Mousse queso, chocolate blanco y fresas Al vacío
2 Std.
Tiramisú
3 Std. 15 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Choco-rol de chocolate
30 Min
Trufas con corazón de coco
1 Std.
Mil hojas de higos
45min