Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de sal
- 500 g de harina
-
25
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura seca instantánea - 1 cucharadita de miel
- 280 g de agua
- 10 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 638 kJ / 153 kcal
- Białko
- 4.45 g
- Węglowodany
- 30.88 g
- Tłuszcz
- 1.24 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barras de cerveza
30 min
Pan blanco
1h 40min
Baguettinas
4h 5min
Hogaza exprés
50 min
Pan rápido
1h 35 min.
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Baguette
3h 45min
Pan con levadura química
30 min
Aperitivos salados de ajonjolí
40 min
Baguette
10 Std. 40 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min
Pan rústico
2h