Urządzenia i Akcesoria
Piselli al naturale
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
3 vasetti
Składniki
-
1500 g di acqua
-
500 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
500 g di piselli freschi sgranati (1000 g circa peso lordo)
-
20 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Białko
29.5 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
31.5 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Insalata di fagiolini
40 min
Sorbetto alla frutta tropicale
9 godz. 15 min
Minestrone
45 min
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
5 godz.
Piselli al prosciutto
20 min
Fagioli alla veneta
1 godz. 30 min
Cottura delle lenticchie
1 godz.
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 godz. 15 min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Brak ocen
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Yogurt al biscotto
12 godz. 30 min
Asparagi in conserva
1 godz. 30 min