Fonduta di Parmigiano Reggiano

Fonduta di Parmigiano Reggiano

4.7 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
  • 250 g di latte
  • 30 g di burro
  • 30 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe + q.b.
  • 1 tuorlo
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 357 kcal / 1494 kJ
Białko 20.7 g
Tłuszcz 26.7 g
Węglowodany 9.1 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...