Confettura di ciliegie

Confettura di ciliegie

3.2 113 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 vasetti

Składniki

  • di ciliegie denocciolate (1000 g circa intere)
    800 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    70 g
  • di olio neutro (cocco)
    2 cucchiai
  • di zucchero
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 61 kcal / 255 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...