![Panini al latte Panini al latte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6DC3D6B-BE25-4123-ACFA-E336A6FEEBC8/Derivates/FA0DD158-E220-4CC1-808D-156FA19FDBBD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Pane al latte
2h 20min
Pane con farina di mais
5h 5min
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min
Pancarrè
5 godz.
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Il pane di Altamura
4h
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine
3h 30min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3 godz. 10 min