Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Ciabattine veloci
3h 10min
Mantovanine
2h 45min
Pancarrè
5h
Panini all'olio
3h 10min
Panini dolci al latte
2h 40min
Panini all'olio (TM6)
1sa 10 dk
Filone di sola semola
2h 50min
Rosette
5h 20min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min