Urządzenia i Akcesoria
Moroccan doughnuts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
16 portions
Składniki
-
water250 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour for dusting400 g
-
salt1 tsp
-
sunflower oil for frying
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.6 g
Kalorie
839.2 kJ /
199.8 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marble cake
2h
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Chocolate ice cream
12h
Fruit ice cream
10min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Noughts and crosses
2h 45min
Whoopie pies
1h 20min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Giant doughnuts
2h 40min
Pancake and fruit kebabs
1h
Basic chocolate cupcakes
40min