Urządzenia i Akcesoria
Asian Chicken Noodle Soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Chicken and Marinade
-
chicken thighs, boneless and skinless16 oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled (approx. 0.5 oz)¾ in.
-
green onions trimmed and quartered (approx. 2 oz)3
-
cilantro stems and leaves3 sprigs
-
miso2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
mirin1 tbsp
Broth
-
fresh chilies (opcjonalnie) (e.g. serrano), sliced1 - 2
-
shiitake mushroom, dried sliced3 - 4
-
sesame oil1 tsp
-
chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
water55 oz
-
eggs washed4
-
carrot halved lengthways and sliced (½ in.) (approx. 1-2 carrots)4 oz
-
baby corn canned, drained and halved3 ½ - 5 ½ oz
-
broccolini (approx. 1 bunch) trimmed and cut into pieces (1½-2 in.)5 ½ - 7 oz
-
14 oz dried ramen noodlesdried udon noodles14 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
green onions trimmed and cut into thin slices, to garnish1 - 2
-
cilantro leaves only, torn, to garnish2 - 3 sprigs
-
ready-made fried onions (opcjonalnie) to garnish1 tbsp
-
nori sheet (opcjonalnie) cut into thin strips, to garnish1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2887 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Crab Soup
45 min
Cioppino
55 min
Egg Drop Soup
45 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Bibimbap
55 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Thai Fish Curry
50 min
Ramen Noodle Soup
40 min