Urządzenia i Akcesoria
Romesco dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
smoked almonds150 g
-
roasted red capsicum (see Tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
salt to taste (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
113.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
382.4 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Scallops with pea purée
25 min
Umami paste
5 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min
Basil oil
10 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Sunny gazpacho
25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Tapenade
10 min
Chimichurri
5 min