Urządzenia i Akcesoria
Romesco dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
smoked almonds150 g
-
roasted red capsicum (see Tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
salt to taste (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
113.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
382.4 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herbed lavosh
55 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Olive oil, garlic and almond soup
5 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Smashed pea and bean dip
30 min