Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
TM31 TM5 TM6

Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce

4.2 (805 ocen)

Składniki

  • ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 20 g Butter
  • 250 g braune Champignons, geviertelt
  • 460 g Milch
  • 100 g Sahne
  • 150 g Gorgonzola, in Stücken
  • ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
  • 30 g Speisestärke

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
3199 kJ / 764 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
104 g
Tłuszcz
29 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy