Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 200 gramů zelených fazolových lusků, čerstvých nebo mražených, překrojených na 5 cm
- 100 gramů brambora, na kostičky
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 1 čajová lžička soli
- 30 gramů hladké mouky, na zahuštění
- 2 polévkové lžíce kopru, čerstvého, nasekaného
- 190 - 200 gramů zakysané smetany
- 2 vejce, natvrdo, nakrájené na kostičky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 685 kJ / 164 kcal
- Białko
- 5.15 g
- Węglowodany
- 15.15 g
- Tłuszcz
- 9.08 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kulajda
40 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Zelňačka
25 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Koprová polévka
20min
Kedlubnová polévka
35 min
Fazolková polévka
35 min
Koprová omáčka
20min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Hrstková polévka
10 Std. 40 Min