Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 200 gramů zelených fazolových lusků, čerstvých nebo mražených, překrojených na 5 cm
- 100 gramů brambora, na kostičky
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 1 čajová lžička soli
- 30 gramů hladké mouky, na zahuštění
- 2 polévkové lžíce kopru, čerstvého, nasekaného
- 190 - 200 gramů zakysané smetany
- 2 vejce, natvrdo, nakrájené na kostičky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 685 kJ / 164 kcal
- Białko
- 5.15 g
- Węglowodany
- 15.15 g
- Tłuszcz
- 9.08 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Koprová polévka
20 min
Fazolková polévka
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Kedlubnová polévka
35 Min
Kulajda
40min
Koprová omáčka
20 min
Zabijačková černá polévka
35 Min
Zelňačka
25min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Hrstková polévka
10小时 40 分钟
Čočková polévka
1h 35min