Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů oleje
- 350 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (3 x 3 cm)
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky (3 x 3 cm)
- 25 gramů rajčatového protlaku
- 250 gramů vody
- 800 gramů sekaných rajčat, sterilovaných, konzervovaných
- 1 čajová lžička červené papriky
- 2 čajové lžičky rozmarýnu, sušeného, mletého
- 250 gramů lilku, na kousky
- 1000 gramů gnocchi, čerstvých, chlazených
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajovou lžičku pepře černého, mletého
- 3 stonky čerstvé bazalky, pouze listy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2 Std.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Krůtí plátky na houbách
50min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Hovězí na pivu
1h 45min
Sicilské purpetti fúze
1h
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Kuře alla cacciatora
50min
Šašlik s rajčatovou salsou
35 Min
Gulášová polévka s balzamikem
1 Std. 30 Min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Guláš se středozemní zeleninou
1 Std. 30 Min