Urządzenia i Akcesoria
Hráškovo-mrkvová polévka
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcí
Składniki
-
1 cibule napůl
-
200 gramů anglické slaniny na větší kostky
-
1350 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
¼ čajové lžičky majoránky, sušené
-
¼ čajové lžičky tymiánu, sušeného
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
900 gramů brambor nakrájených (cca 2 cm)
-
450 gramů mražené směsi hrášku a mrkve
-
10 vídeňských párků (nožiček), na kousky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
23 g
Kalorie
2153 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7.1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 godz. 25 min
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Fazolková polévka
35 min
Koprová polévka
20 min
Kedlubnová polévka
35 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Zeleninová polévka s těstovinami
50 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Čočková polévka
1 godz. 35 min