Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cibule, napůl
- 200 gramů anglické slaniny, na větší kostky
- 1350 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky majoránky, sušené
- ¼ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 900 gramů brambor, nakrájených (cca 2 cm)
- 450 gramů mražené směsi hrášku a mrkve
- 10 vídeňských párků (nožiček), na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2153 kJ / 513 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 7.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35 min
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Hrášková kaše
13 dk
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Zelenobílé těstoviny
40 min
Zeleninová polévka s těstovinami
50 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 min
Polévka z bílých fazolí
35 min