
Urządzenia i Akcesoria
Polévka z červené řepy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
400 gramů červené řepy na čtvrtky
-
50 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
1000 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu
-
400 gramů rajčat v plechovce nakrájených
-
1 špetka tymiánu, sušeného dle chuti
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
200 gramů bílého jogurtu
-
15 gramů feta sýru strouhaného
-
petrželová nať na ozdobení
Wartości odżywcze na 1 porci
Kalorie
170 kcal /
712 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Podzimní polévky
11 Przepisów
Czechy
Czechy