Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů červené řepy, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 1000 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu
lub 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty - 400 gramů rajčat v plechovce, nakrájených
- 1 špetka tymiánu, sušeného, dle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 200 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů feta sýru, strouhaného
- petrželová nať, na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pórkový krém
40 min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Kedlubnová polévka
35 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Polévka červená z řepy
35 min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Krémová polévka z červené čočky
35 min