Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů cukety, na kostky (2 cm)
-
1
čajová lžička oregana, sušeného
lub 1 čajová lžička oregana, čerstvého - 15 gramů másla
- 300 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu
-
100
gramů crème fraîche
lub 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku, - 80 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- 1 špetka soli, nebo podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, nebo podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 646 kJ / 155 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Pórkový krém
40min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min
Cuketová polévka s chorizem
1hod.
Žampiónová krémová polévka
20min
Kedlubnová polévka
35 min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Cuketová krémová polévka
25min
Polévka z červené řepy
40min