Urządzenia i Akcesoria
滷豆干
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 完整食譜
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭 略拍扁30 克
-
新鮮紅辣椒 略拍扁10 克
-
薑 切片10 克
-
醬油150 克
-
糖30 克
-
水800 克
-
黃豆干200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
48.7 g
Kalorie
2894.3 kJ /
692.4 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
8.4 g
Węglowodany
68.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan