Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- 30 g de levadura fresca
- 2 cdas café soluble
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 100 g de mantequilla sin sal (a temperatura ambiente) en trozos
- 400 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 50 g de pasas
- harina de pan para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 386.6 kJ / 92.4 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 83.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1h
Cubiletes
1 Std. 40 Min
Tarta fina de frambuesas
1u. 45min
Fruit cake
4h
Pastel de zanahoria
2hod. 55min
Rebanada de Jamaica
1h
Aperitivos saldos de estrellas
40 Min
Pasta de cebolla y pollo con ensalada templada de tubérculos y Flatcake de chocolate al vapor.
1u. 5min
Anillos salados
40 Min
Galletas de invierno
45 min
Tarta mediterránea de higos
1 godz. 30 min
Horchata de avena
10 min