Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g batata cortada em pedaços
- 160 g carne de vitela em cubos, s/ nervos
- 600 g água
- 200 g espinafres
- 120 g flocos de aveia
- 2 c. chá de azeite extra virgem
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 243 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de legumes e carne
40 Min
Puré de peixe e legumes
35 min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
Cuscuz com legumes
1h 15 min
O 1º puré de pescada
30min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 Min
Boiões da semana
45 Min
Ragu de carne
35 min
Puré de cenoura e batata
30min
Puré de pera e banana
5 min
Puré de legumes com carne
40 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 Min